My photo
Papar, Sabah, Malaysia
Daughter to a lovely parents. A sister/friend/teacher-to-be. Akim's Ucuk.

Saturday, July 21, 2012

KETIDAKTENTUAN HALA!

Salam buat bloggers, followers (kalau ada lagi...) & stalkers...


Dah agak berkurun belog ini tidak dihapdate atas dasar :


1. Kemalasan yang amat memerah idea!


2. Kesibukkan yang amat melayan celoteh-celoteh guru-guru & buku-buku STPM!


3. ...... ada kea sebab lain? tadak kot?


Okay guys! Walaupun tadak sapa nak baca ni kaannnn (bajet simpati...) nak jugak gedik golek-golek kata MAAF, AMPUN! Sebab dah lama muka & nama I tak menepek kat belog-belog anda semua!


Tak sengaja! 


Dusshhh dushhh.


Tumbuklahhh dinding!


Okay merepek!


Btw, serius! Rindu nak berbelogging! Rindu nak BW! Rindu nak join contest & segmen (WALAUPUN TAK PERNAH MENANG! SEDIH HABIS!..)


Hopefully, lepas ini ada laa masa nak hapdate benda alah ni! Biasalah.. Dah sibuk dengan study!


Studyyy studyyy studyyy!


Wish me luck guys!


So, not much to say! Hope you guys are doing well! Hoping to do better! See all of you laters!


xoxo


p/s to my Mr. A : imissyou damn much. walaupun u tak baca kat sini. hope u rasa benda yang sama i rasa. sayang u baby! :)

1 comment:

♥ MRS NON ♥ said...

Salam kenal dari MRSnon..

singgah jap kat ur blog ni...!

nanti kalo ada masa free mai ler singgah umah kiter..

http://mrsnon.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...