My photo
Papar, Sabah, Malaysia
Daughter to a lovely parents. A sister/friend/teacher-to-be. Akim's Ucuk.

Tuesday, April 17, 2012

Pengikut Yang Ke-100 ♥

Salam buat followers & stalkers sekalian!


Okayy, here we go...


Demi melaksanakan nawaitu sejak dari berblogger tahun lepas, maka terwujudlah entry yang sangat ringkas ini!


Teeeennnnnnggggg Teeeerrrreeeeeeennnnnggggggg!


Okay, tiada unsur saspen di situ.


Kahkahkahhh~



Ehh ehhhh... 

Itu dia.....

Follower yang bertuah hari ini! Hari ini je lah okay?

Maaf. Tiada hadiah disediakan. Dapat entry especially for you pun jadi lah kan?

Lain kali maybe ada hadiah. If God Wills...

So, buat pembaca yang mungkin terskroll down & tebaca entry ni... Sila lah follow dia sekali okay?

p/s : to Sheera, thanks! Rajin-rajinlah singgah sini lagi.. To all my followers yang lain pula, jangan terasa hati sebab tak buat special entry... heheh.. Tetap LAPPPPPP YOU ALL lah! 

2 comments:

cayunk sheera said...

wahhhahah . terharu lahh ~ T^T thanks for the entry ~ i laappp youuu lahh dear <3

Sherly Lily said...

hikhikk. jyeaahhh! jangan nanges! hahaa. most welcome sayangs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...